NSRHEP

Uvjeti korištenja

 1. Uvod

Ovi Uvjeti korištenja (“Uvjeti”) odnose se na Vašu upotrebu web stranice nsrhep.hr (“Web stranica”). Web stranicu posjeduje i upravlja njome “Nezavisni sindikat radnika Hrvatske elektroprivrede” (“Vlasnik”).

Koristeći Web stranicu, pristajete biti vezani ovim Uvjetima. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovih Uvjeta, ne koristite Web stranicu. Vlasnik može promijeniti ove Uvjete u bilo kojem trenutku, bez prethodnog obavještenja. Vaša nastavljena upotreba Web stranice nakon objavljivanja bilo kakvih izmjena Uvjeta značit će da prihvaćate takve izmjene.

 1. Korisnička registracija

Određene značajke Web stranice mogu zahtijevati registraciju korisničkog računa (“Račun”). Prilikom registracije za Račun, morate dati točne i ažurne informacije o sebi. Odgovorni ste za održavanje tajnosti svoje lozinke i za sve aktivnosti koje se događaju pod Vašim Računom. Pristajete da nećete koristiti Račun druge osobe bez dozvole vlasnika tog Računa. Vlasnik može suspendirati ili poništiti Vaš Račun u bilo kojem trenutku, bez uzroka ili obavještenja.

 1. Korisnički sadržaj

Web stranica Vam može omogućiti slanje ili objavljivanje sadržaja (“Korisnički sadržaj”). Odgovorni ste za svaki Korisnički sadržaj koji šaljete ili objavljujete na Web stranici. Pristajete da nećete slati ili objavljivati Korisnički sadržaj koji je nezakonit, štetan, uvredljiv, klevetajući, lažan, zavaravajući, povrijeđuje autorska prava, zaštitu privatnosti ili druga prava bilo koje druge osobe, ili koji na bilo koji drugi način krši ove Uvjete.

Vlasnik ima pravo, ali ne i obvezu, nadzirati, uklanjati ili uređivati bilo koji Korisnički sadržaj. Vlasnik ne snosi nikakvu odgovornost za Korisnički sadržaj koji se objavljuje na Web stranici.

 1. Intelektualno vlasništvo

Sav sadržaj Web stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, slike, videozapise, zvukove i softver, zaštićen je autorskim pravima, robnim znakovima i drugim pravima intelektualnog vlasništva Vlasnika ili njegovih licencija. Ne smijete koristiti niti reproducirati bilo koji sadržaj Web stranice bez prethodnog pismenog dopuštenja Vlasnika.

 1. Odricanje odgovornosti i ograničenje odgovornosti

WEB STRANICA JE OBJAVLJENA “KAKO JESTE”. VLASNIK NE DJELUJE NITI JAMČI ZA TOČNOST, POTPUNOST ILI POUZDANOST BILO KAKVOG SADRŽAJA NA WEB STRANICI. VLASNIK SE TAKOĐER ODRIČE SVIH IZRIČITIH ILI IMPLICITNIH JAMSTAVA, Uključujući, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA JAMSTVA ZA PRIMJERENOST ZA ODREĐENU SVRHU I NEKRŠENJE PRAVA.

VLASNIK NIJE ODGOVORAN ZA BILO KAKVU ŠTETU KOJA PROIZLAZI IZ VAŠE UPOTREBE WEB STRANICE, Uključujući, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA IZRAVNU, NEIZRAVNU, POSEBNU, SLUČAJNU ILI POSLJEDIČNU ŠTETU, GUBITAK DOBITI, GUBITAK PODATAKA ILI PREKID POSLOVANJA.

 1. Odšteta

Ovim se oslobađa Vlasnika i njegove zaposlenike, agente, predstavnike i nasljednike od svih zahtjeva za odštetom i naknadom gubitaka koja je nastala izravnom ili neizravnom štetom i ostalim oblicima štete.

 1. Vanjske veze

Web stranica može sadržavati veze do drugih web stranica (“Vanjske veze”). Vlasnik nije odgovoran za sadržaj bilo koje Vanjske veze. Upotreba bilo koje Vanjske veze je na Vašu vlastitu odgovornost.

 1. Prekidanje

Vlasnik može prekinuti ili suspendirati Vašu upotrebu Web stranice u bilo kojem trenutku, bez uzroka ili obavještenja.

 1. Primjena prava i nadležnost

Ovi Uvjeti se tumače i provode u skladu sa zakonima Republike Hrvatske. Svi sporovi koji nastanu u vezi s ovim Uvjetima podložni su isključivoj nadležnosti sudova Republike Hrvatske.

 1. Cjelokupnost sporazuma

Ovi Uvjeti predstavljaju cjelokupan sporazum između Vas i Vlasnika u vezi s Web stranicom i zamjenjuju sve prethodne ili istodobne usmene ili pismene sporazume u vezi s tim predmetom.

 1. Razdvajanje

Ako se bilo koja odredba ovih Uvjeta proglasi nevaljanom ili neizvršivom, takva odredba bit će izbrisana iz ovih Uvjeta, a ostale odredbe ostati će u punoj snazi i učinku.

 1. Odricanje

Neprovođenje ili kasno provođenje bilo kojeg prava ili odredbe ovih Uvjeta od strane Vlasnika neće značiti odricanje od takvog prava ili odredbe.

 1. Naslovi

Naslovi u ovim Uvjetima su samo radi lakšeg razumijevanja i ne utječu na njihovo tumačenje.

Posljednje ažuriranje: 7. svibnja 2024.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Uvjetima, molimo Vas da kontaktirate Vlasnika putem kontakt forme “Postavite pitanje” koja se nalazi na svakoj stranici.